Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τα κεφτεδάκια500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό1 κουταλιά κάρυ1 ασπράδι αυγού3 κουταλιές ελαιόλαδοαλάτι, πιπέριΓια τη σάλτσα βύσσινο1/8 λίτρου ξίδι από μήλο125 γραμμάρια ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδαςαλάτι , πιπέρι500 γραμμάρια βύσσινα κατεψυγμένα2 κρεμμύδια σε κύβους κομμένα1 κλωνάρι σελερι σε μικρά κομματάκια κομμένο
Λαχταριστά κεφτεδάκια με σάλτα από κόκκινα φρούτα
Απαιτούμενος χρόνος: