Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη ζύμη3/4 φλιτζανιού βούτυρο ή μαργαρίνη6-7 κουταλιές της σούπας κρύο νερό2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτιΓια τη γέμιση1 κουταλιά του γλυκού κανέλα1/2 κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο1 1/2 κουταλιά της σούπας αλεύρι1 κιλό καθαρισμένα κεράσια2 κουταλιές της σούπας βούτυρο3/4-1 φλιτζανιού ζάχαρη1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτιΓια το σερβίρισμα2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμαΠαγωτό γιαούρτι
Δοκιμάστε μια νέα συνταγή για να αξιοποιήσετε τα κεράσια σας
Απαιτούμενος χρόνος: