Κερασάδα κλασσική με κρύο νερό και παγάκιαΚοκτέιλΓαρνίρισμα στο παγωτό κεράσιΥλικά--------2 κιλά κεράσια χωρίς το κουκούτσι τους1 κιλό καστανή ζάχαρη1 ζουμερό λεμόνιΑρμπαρόριζαΕκτέλεση------------Πλένουμε πολύ καλά τα κεράσια, τα στραγγίζουμε, βγάζουμε τα κουκούτσια τους με φουρκέτα ή με το ειδικό εργαλείο της κουζίνας και τα βάζουμε σε βαθιά λεκάνη.Με το ραβδομπλέντερ λιώνουμε τα κεράσια μέχρι να εξαφανιστούν τα κομματάκια του φλοιού τους απ'τον χυλό.