Jump to Navigation

Κατσικάκι στο φούρνο στην γάστρα !!!

up
52 users have voted.
Κατσικάκι στο φούρνο με μάραθο και φρέσκα μυρωδικά...!!!Βάζουμε το κατσικάκι στη γάστρα με  πατατούλες αλείφουμε με 2 κουταλιές σπιτική σάλτσα ή αλλιώς πελτέ του εμπορίου το κρέας... Κόβουμε μισό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο θρούμπι και και θυμάρι φρέσκο, αλάτι πιπέρι  σκόρδο ανακατεύουμαι με λίγο ελαιόλαδο ... Ρίχνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει το φαγητό στους 220 βαθμούς σε αέρα.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.  Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Χοιρινός γύρος στο τηγάνι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
128 users have voted.
Και τώρα πια που ο καύσωνας αποτελεί παρελθόν, τώρα με τις πρώτες ψύχρες που αναζητάς τη ζεστασιά και τα αρώματα της κουζίνας ...τι λες; Φτιάχνουμε γύρο; Ναι, αυτό το αγαπημένο αλλά τόσο νόστιμο "βρώμικο" μπορούμε να το ετοιμάσουμε στο σπίτι και στο τηγάνι μας.Κι όχι μόνον μπορούμε να το φτιάξουμε στο σπίτι αλλά και με ένα μόνον τηγάνι αλλά χωρίς να είναι τηγανιτός!

Xουνκιάρ μπεγιεντί !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
225 users have voted.
  Σήμερα έφτιαξα ...Λαχταριστό Χουνγιάρ Μπεγιερντί !!!Για 4 άτομαΥλικά- 1.200 γραμμάρια μοσχαράκι (χτένι από σπάλα)- ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο- 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα- 2 σκελίδες σκόρδου- 1 κουταλάκι σούπας πελτές ντομάτας- 400 γραμμάρια ντομάτες ψιλοκομμένες- Μισό φλιτζάνι κόκκινο κρασί- 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη- 4-5 κλωναράκια μαϊντανού- Αλάτι, πιπέριΓια τον πουρέ- 6 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκ

Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μπύρας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
230 users have voted.
Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μπύρας !!!Υλικά: 600γρ. χοιρινό μπούτι, λαιμό ή σπάλα300γρ. μανιτάρια λευκά200ml μπύρα1 κρεμμύδι μέτριο1 σκελίδα σκόρδο1/2 κ.γ. θυμάρι1 κ.σ. αλεύρι γ.οχ.1 φλκ. ελαιόλαδο ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=Ft__xkLroZs&t=57s 

Χοιρινή τηγανιά με τηγανητά πράσα όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
232 users have voted.
Χοιρινή τηγανιά με τηγανητά πράσα!!Υλικά1 κιλό κρέας χοιρινό700 γρ πράσα1 κρεμμύδι ξερό2 κγ αλάτι1κγ πιπέρι1/2 κγ κύμινο1 φλιτζάνι ελαιόλαδοΧυμός από 2 λεμόνιαΕκτέλεσηΖητάμε κατά προτίμηση  απ τον κρεωπολη χοιρινή σπαλα κομμένη σε κομμάτια.Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγισει καλά από νερά. Κανονικά τα κομμάτια του χοιρινού δεν τα πλένουμε, φεύγει η νοστιμιά τους.

Κοκκινιστό Μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
248 users have voted.
Συνταγή για το απόλυτο Κοκκινιστό Μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα! Συνοδεύστε το με πουρέ η ρύζι και απολαύστε το πιο νόστιμο μαγειρευτό φαγητό!!!Υλικά:1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκιαλάτι100 γρ. ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένημαυροπίπερο1 κ.γ. θυμάρι100 ml κόκκινο κρασί500 ml νερό500 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut