ΥΛΙΚΑ1 κούπα κρέμα γάλακτος5 κ.σούπας βούτυρο1 1/2 κούπα ζάχαρη1/4 της κούπας γλυκόζη1/4 της κούπας νερό1 1/2 κ.γλυκού αλάτιΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο και το αλάτι να ζεσταθούν σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το νερό,τη ζάχαρη και την γλυκόζη και μόλις αρχίζει να βράζει το αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατευόντας καλά.Ρίχνουμε με προσοχή την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο που έχουμε ζεστάνει ανακατεύουμε και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά.Σιγά σιγά η καραμέλα θα αρχίσει να σκουρα'ινει και να πήζει.Στρώνουμε στον παγκο η'σε κά