Jump to Navigation

Κανταϊφι με κρέμα ,ανυπέρβλητη η γεύση του !!

up
38 users have voted.
Υλικά1 πακέτο κανταΐφι 1 κούπα τσαγιού καλό βούτυρο λιωμένο Κρέμα1 λίτρο γάλα1/2 κούπα τσαγιού χυμό φυσικού πορτοκαλιού1 κούπα τσαγιού ζάχαρη1/2 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό3 αυγάξύσμα από 1 λεμόνι2 κουταλιές σούπας γεμάτες βούτυρο ΣιρόπιΧυμό από ένα πορτοκάλι4 φλυτζάνια ζάχαρη2και 1/2 κούπα τσαγιού νερό1 ξυλάκι κανέλας3 Φλούδες από λεμόνι3 φλούδες από πορτοκάλι ΕκτέλεσηΑνοίγουμε το κανταϊφι και το χωρίζουμε στα δύο για μισό πάνω μισό κάτω Το απλώνουμε στο ταψί,νούμερο 25-30 καλύπτοντας και το γύρω του ταψιού το ραντίζουμε με το  λιωμένο βούτυρο.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ατζέμ Πιλάφι Γεμάτο Αρώματα και Γεύση !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
36 users have voted.
Παραδοσιακό Γλυκό  Ατζέμ Πιλάφι Γεμάτο Αρώματα και Γεύση από τα Βάθη της Μικράς Ασίας!!Ένα εκπληκτικό ιδιαίτερο Γλυκό Γεμάτο άρωμα και Γεύση που πραγματικά θα εκπλαγείτε και εσείς και όσοι το δοκιμάσουν, απλό στην παρασκευή του, με υλικά που σίγουρα έχετε στο Ντουλάπι σας.

Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
36 users have voted.
 Η Ελληνική Αγαπημένη Τούρτα Αμυγδάλου όλων των Ελλήνων και όχι μόνο στην πιο εύκολη εκδοχή της!!!Σε ποιον δεν Αρέσει η Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής, με Καβουρδισμένα Αμύγδαλα φιλέ, με Εκπληκτικά Αρώματα και Γεύση που θα σας θυμίσουν Γλυκό άλλης εποχής!!

Ονειρική, Πανεύκολη Τούρτα για τους Τετράποδους φίλους μας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
45 users have voted.
Ονειρική, Πανεύκολη Τούρτα για τους Τετράποδους φίλους μας, με απλά υλικά ώστε να την απολαύσουν!!Μιας και η Μπέλα μας έχει Γενέθλια φτιάξαμε την πιο εύκολη, Πεντανόστιμη και Παιχνιδιάρικη τούρτα για αυτή, με απλά υλικά και Φυσικά Εγκεκριμένη απο Κτηνίατρο!!

Κορμός σοκολάτας είναι η τέλεια επιλογή για σοκολατόφιλους!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
40 users have voted.
Φτιάξε Τον Κορμό Σοκολάτας Που Θα Μαγέψει Όλους με Λίγα Απλά Υλικά!!!Φτιάξε τον πιο γευστικό κορμό σοκολάτας με λίγα απλά υλικά! Αυτή η εύκολη και γρήγορη συνταγή για κορμό σοκολάτας είναι η τέλεια επιλογή για σοκολατόφιλους, γλυκό με λίγα υλικά και χωρίς ψήσιμο. Ιδανικό για γιορτές, πάρτι ή για ένα απολαυστικό σνακ. Δες πώς να φτιάξεις αυτό το υπέροχο σοκολατένιο γλυκό τώρα!250 γρ.

Σιμιγδαλένιο Χαλβά Φούρνου έχετε ξανά δει;;;

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
615 users have voted.
Συνταγές για τον Αγαπημένο μας Σιμιγδαλένιο Χαλβά άπειρες, αλλά Για Σιμιγδαλένιο Χαλβά Φούρνου έχετε ξανά δει;;;Ένας Εκπληκτικός Νηστίσιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Φούρνου, σούπερ Αρωματικός, σούπερ Σπυρωτός και τόσο Πανεύκολος που πραγματικά θα γίνει η Αγαπημένη σας λατρεία Εγγυημένα!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut