Από τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά !!! Υλικά 500γρ. κανταΐφι 200γρ. βούτυρο λιωμένο γάλακτοςΓια τη γέμιση 300 γρ. καρύδια 1 κουτ. γλυκού κανέλα 3 κουτ. σούπας ζάχαρη 4 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένηΓια το σιρόπι 4 φλιτζάνια νερό 4 φλιτζάνια ζάχαρη 1 ξύλο κανέλας ½ λεμόνι φλούδα και χυμόΕκτέλεσηΑλέθεται στο μούλτι- όχι να λιώσουν -τα καρύδια και τα ανακατεύετε με τη φρυγανιά, τη ζάχαρη και την κανέλαΑφρατεύετε το κανταΐφι τρίβοντάς το και ξάνοντας το. Αλείφεται με βούτυρο ένα ταψάκι διαστάσεων 30 Χ 35εκ. περίπου.