Εκτέλεση Ζύμης Βάζουμε σε μπολ όσο αλεύρι χρειαζόμαστε ανάλογα με την ποσότητα γέμισης.Στύβουμε μέσα το μισό χυμό λεμονιού και λίγο ακόμα από το υπόλοιπο των λεμονιών ,λίγο αλατάκι,το λάδι,και ζυμώνουμε ρίχνοντας λίγο λίγο κρύο νερό όχι παραπάνω από μία κούπα.Ζυμώνουμε να έχουμε μία ζύμη λεία και εύπλαστη .Την πλάθουμε σε μπαλάκια όσο ένα μικρό πορτοκάλι και τα δουλεύουμε με το χέρι το κάθε μπαλάκι .Παίρνουμε όλα τα μπαλάκια τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα και τα αφήνουμε για 1 ώρα να ξεκουραστούν αμέσως μετά ανοίγουμε φύλλο πολύ λεπτό με τον πλάστη ,κόβουμε σε ότι σχήμ