![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/10404192_682210008589038_6149980452114094748_n.jpg?itok=UhyYuLxW)
Yλικά για το Κέικ - 500 γρ. βούτυρο LURPAK- 500 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη 72% κακάο ΙΟΝ- 500 γρ. ζάχαρη άχνη- 8 αυγά - 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις- 100 γρ. τριμμένα καρύδιαΥλικά για την σώς πορτοκάλι55 γρ. ζάχαρη600 γρ. χλιαρός χυμός πορτοκαλιού½ κλωναράκι βανίλιας σχισμένο κάθετα στη μέση30 γρ. λικέρ πορτοκαλιούΕκτέλεση για το κέικ Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κομμάτια. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με τα αυγά και ενσωματώνουμε αυτό το μείγμα στο μείγμα της λιωμένης κουβερτούρας. Αλέθουμε τα καρύδια.