Φθινόπωρο! Καιρός για μηλοκαταστάσεις! Όπως σας είπα και στο προηγούμενο κεϊκάκι που είχα φτιάξει προσπαθώ να μειώσω την γλουτένη, σε αυτή την συνταγή έχω χρησιμοποιήσει αλεύρι ολικής άλεσης, στο οποίο υπάρχει γλουτένη αλλά πολύ λιγότερη σε σχέση με το λευκό αλευράκι. Τα κράνμπερις είναι ένας καρπός πλούσιος σε βιταμίνη C, πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά. Έχει αντικαρκινικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Μπορείτε να τα απολαύσετε στα δημητριακά σας, σε σαλάτες, σε κέικ ή σαν ένα υγιεινό και ελαφρύ σνακ.