ΥλικάΓια το κέικ 1 κονσέρβα ανανά1 φλιτζάνι (220γρ.) ζάχαρη125γρ. βούτυρο LURPAK σε θερμοκρασία περιβάλλοντος3 αβγά1 γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά (200γρ.)Χυμό από 1 λάιμΞύσμα από 1 λεμόνιΞύσμα από 1 λάιμ1 φλιτζάνι (160γρ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φλιτζάνι (175γρ.) σιμιγδάλι χοντρό1 φλιτζάνι (70γρ.) τρίμμα ινδικής καρύδας1 κουτ. σούπας γεμάτη μπέικιν πάουντερ Για το σιρόπι, τη βάση και τη διακόσμηση 80γρ. ζάχαρη½ φλιτζάνι νερόΤον χυμό από την κονσέρβα του ανανάΧυμό από ένα λεμόνι1 κουτ.