ΖΥΜΗ:2 ποτήρια νερού νερό,1 κιλό αλεύρι,4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,4 κουταλιές της σούπας.ξύδι,1 κουταλάκι του γλυκού.αλάτι,λίγη ζάχαρηΚάνουμε.μια.ζύμη μαλακιά,με ολα τα υλικά μαζί που να μην κολλάει στα χέρια και την αφήνουμε.σκεπασμένη 1 ώραΑνοίγουμε.12 μπαλάκια ,τα οποία τα ανοίγουμε φυλλαράκιαΑπό αυτά 6 τα ξαναζυμώνουμε μαζί και φτιάχνουμε ένα φύλλο λαδώνοντας ενδιάμεσαΓΕΜΙΣΗ:1 κιλό.σπανάκι ψιλοκομμένο,2 πράσα ψιλοκομμένα,2 κουταλιές της σούπας.γιαούρτι,2 ασπράδια αυγών,1 ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο,500 γραμμάρια αγελαδινό λευκό τυρί,αλάτι ,πιπέρι,2 ξερά κρεμμύδιαΒάζουμε το μισό.λάδι