σπαγγέτι 500 γρ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2 σκ.κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ντομάτες τριμμένες 2 φλ. παστή αντζούγια 6 φιλέτα ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ κάπαρη 4 κ.σπάπρικα 1/2 κ.γ.καυτερή πιπεριά μικρή 1μαϊντανό Σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και μόλις πάρουν χρώμα βάλτε τις ντομάτες. Αφήστε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.