Υλικά για το φύλλο ένα ποτήρι χλιαρό νερό 2 κουταλιές ξίδι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 ποτηράκι του κρασιού σπορέλαιο αλεύρι γοχ όσο πάρειυλικά για την γέμιση400 γραμ φέτα1 ποτήρι γάλα 3 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι4 αβγάλίγο αλατι μπόλικο πιπέριλάδι για το ταψί και ενδιάμεσα στα φύλλα εκτέλεσησε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με το σιμιγδάλι και το βάζουμε στην φωτιά το ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξεικαι το ριχνουμε σε ένα μεγάλο σκεύος να κρυώσει!!!στην συνέχεια όταν είναι κρύο μέσα στο ίδιο σκεύος θρυμματίζουμε την φέτα και ριχνουμε τα αυγα αφού πριν τα χτυπάμε ελαφρώς σε