Jump to Navigation

Ηπειρώτικη μπαμπανέτσα με σπανάκι και παντζαρόφυλλα

up
35 users have voted.
Μπατσαριά ή μπαμπανέτσα, η ηπειρώτικη πίτα με τις χίλιες δύο παραλλαγές. Κάθε νοικοκυρά έχει και μια παραλλαγή για το χυλό αλλά και για τη γέμιση. Όλες όμως οι παραλλαγές καταλήγουν σε απίστευτη νοστιμιά.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μελιτζανόπιτα... να κεράσω;;;;

(tantekiki.blogspot.gr)
up
3064 users have voted.
Πάει καιρός που δεν έφτιαξα πίτα! Και μου έλειψε! Όπως ακριβώς το διαβάζεις... μου έλειψε!

Ψωμάκια - πλεξούδες γεμιστά με κασέρι και ζαμπόν

(tantekiki.blogspot.gr)
up
524 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα! Το φούρνισμα είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους χαλάρωσης κατά κοινή ομολογία των απανταχού ειδικών.

Αλμυρό... γαλακτομπούρεκο, το μοναδικό

(tantekiki.blogspot.gr)
up
453 users have voted.
Γαλακτομπούρεκο το αγαπημένο! Μπουρέκ δηλαδή φύλλο στη γλώσσα της γείτονος χώρας επειδή έχει το φίνο και λεπτό φύλλο και γάλα από την πλούσια, σιμιγδαλένια, υπόλευκη κρέμα του.

Διπλή τεμπελοτυρόπιτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
439 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Σήμερα θα κάνουμε ένα γκάλοπ...

Μια πίτα μα τί ...πίτα;;;;

(tantekiki.blogspot.gr)
up
307 users have voted.
Μια πίτα που τα έχει όλα... "ένα πιάτο καταπληκτικό!" Πατάτες βρασμένες, τυριά, ζαμπόν, γιαούρτι και αυγά. Μια πίτα ελαφριά, χωρίς φύλλο που τον τελευταίο καιρό έχουν κερδίσει τη συμπάθειά μου.Αλήθεια... εσύ που βλέπεις αυτή την πίτα μπορείς να καταλάβεις τί εποχή έχουμε; Νομίζω πως όχι! Είναι κι αυτό ένα από τα μεγάλα της ατού!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut