ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Ενα υπέροχο αφράτο και ζουμερό κέϊκ με μπανάνα και σοκολάτα, κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.Η συνταγή είναι του Luca Montersino, από το βιβλίο του Peccati al cioccolato. Η συνταγή του Montersino μου φάνηκε με την πρώτη ματιά απλή και περίμενα ότι δεν θα είχα εκπλήξεις.... Ελα όμως που κάτι δεν πήγαινε καλά με τους χρόνους ψησίματος! Το κέϊκ δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να ψηθεί βάζοντας το για 15 λεπτά στους 160°C και ακόμη 15 λεπτά στους 130°C!