Υλικά500 γραμ αλεύρι κίτρινο χωριάτικο300 γραμ νερό1 φακελάκι μαγιά50 γραμ ελαιόλαδο1/2 κουτ γλυκού αλάτι1/2 κουτ γλυκού ζάχαρη ΕκτέλεσηΣε ένα μπολ βάζουμε το νερό την μαγιά το λαδι την ζάχαρη και το 1/3 του αλευριού.Ανακατεύουμε και αφήνουμε 15 με 20 λεπτά να κάνει φυσαλίδες .Προσθέτουμε το αλεύρι ολο και το αλάτι .Ζυμώνουμε καλά και χωρίζουμε σε τεμάχια των 100 γραμμαρίων και πλάθουμε σε μπαλάκια. Τα ανοίγουμε σε στρογγυλές πιτούλες τα ελιόψωμα οπως στις φωτογραφίες τα γεμίζουμε με ελιές κρεμμύδι πιπεριά ντομάτα λίγη ρίγανη μέσα κι έξω και τα κλείνουμε σε πουγκάκια.Τα βουτάμε και από τις δυ