Εντάξει, το καταϊφι έγινε παγωτό για να μπορούμε να το απολαύσουμε ανετότατα και το καλοκαιράκι. Βεράντα, καλή παρέα, εορταστική διάθεση ένεκα του Οσίου Απόλλωνα, βυσσινάδα με μπόλικα παγάκια. Να μην τρατάρω κι ένα παγωτάκι για το καλό;Σκέφτηκα, λοιπόν, παγωτάκια υπάρχουν μπόλικα μόλις στρίψεις στη γωνία αλλά παγωτό καταϊφι; Εμ, πως να το κάνουμε; Μην τρομάζετε πάντως. Αν και έχει λίγο μπελά είναι πανεύκολο... (πάντα έτσι δε λέω για να σας ενθαρρύνω;).Λίστα για ψώνια 1/2 πακέτο φύλλο για καταϊφι100γρ. βούτυρο100γρ. καρύδι χοντροτριμμένο100γρ. αμύγδαλο χοντροτριμμένο100γρ.