Υλικά:
Για 6-8 άτομαΔύο λίτρα ξηρό κόκκινο κρασί
750 ml κρασί πόρτο
250 ml ρούμι
250 ml κονιάκ
Τρία κανελόξυλα
20 γαρύφαλλα
250 γραμμάρια σταφίδες
150 γραμμάρια ψιλοκομμένα αμύγδαλα
50 γραμμάρια ζάχαρη
250 ml νερό
Ένα πορτοκάλι σε λεπτές φέτες
Ρίχνουμε το νερό, τα κανελόξυλα και τα γαρύφαλλα σε ένα κατσαρολάκι και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και μόλις πάρουν μια βράση χαμηλώνουμε την φωτιά
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: