Υλικά1 κιλό χοιρινό κρέας (από λαιμό) κομμένο σε λεπτές φέτεςλίγο λάδι1 κουταλιά σούπας ρίγανη1 κουταλιά τριμμένο κόλιαντρο1 κουταλιά σούπας μπαχάρι τριμμένο1 κουταλιά σούπας ζάχαρη1 κουταλιά σούπας πάπρικα γλυκιά1 κουταλιά σούπας πικάντικη μουστάρδα1 κουταλάκι κοφτό αλάτιτσίπουρο λίγοΤι κάνουμεΑνακατεύουμε όλα τα παραπάνω μπαχαρικά και λίγο τσίπουρο μαζί ραντίζουμε το κρέας με λίγο λάδι και το μαρινάρουμε για 3 ώρες το λιγότερο τοποθετώντας το στο ψυγείο .