Υλικά 80 νεραντζάκια 10 ποτήρια ζάχαρη 6 ποτήρια νερό χυμός απο 2 λεμόνια 2 βανίλιες Εκτέλεση Πλένουμε καλά τα νεράντζια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν για 15 λεπτά. Τα βγάζουμε και τα ξεπλένουμε αμέσως και μόλις κρυώσουν καθαρίζουμε τις δυο άκρες με ενα μυτερό μαχαίρι και μετά τα τρυπάμε με ένα καλαμάκι για σουβλάκι, η πρώτη τρύπα απο πάνω μέχρι κάτω στο κέντρο και πολλές τρυπούλες στα πλάγια, θα περνάτε το καλαμάκι απο την μια πλευρά μέχρι την άλλη!!!! θέλει περίπου 10 τρύπες!