Πολύ εύκολο αλλά πολύ γευστικό Γλυκό Καραμελας από Τζένη Τσανακτσιδου! ΣΥΝΤΑΓΉ Υλικά παντεσπάνι:5 αυγά,125 γρ ζάχαρη,155 γρ αλεύρι Φαριναπ,1 βανίλια!!! ΣΙΡΌΠΙ:Υλικά 200 ml ζάχαρη,200ml νερό! ΣΑΝΤΙΓΙ:Υλικά 2 φακελακια σκόνη γκαρνι που τα χτυπάμε όπως γράφει η συσκευασία! ΚΑΡΑΜΕΛΑ:Υλικά:350 γρ ζάχαρη,250 ml νερό,5 φύλλα ζελατίνης! ΕΚΤΈΛΕΣΗ Παντεσπάνι:Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια να αφρατεψουν να ασπρίσουν!Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι ανακατεύουμε απαλά με μαριζ!Λαδωνουμε το πυρέξ η το ταψί (26ν) ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνο