·Γκιουζλεμέδες!!! Εύκολα τυροπιτάκια στο τηγάνι με φέτα ανθότυρο και δυόσμο ,τηγανίζονται σε ελαιόλαδο!!ΥΛΙΚΑ για το φύλλο 3 κούπες αλέυρι 600 γρ2 κ σ λεμόνιχυμο8 κ.σ ελαιόλαδο1 κ.γ αλάτι1 κούπα χλιαρό νερό περίπουΓια την γέμιση200 γρ ανθότυρο100 γρ φέταΛίγα φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένο. ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζω σε μια λεκανιτσα το αλεύρι με το αλατι το λάδι το λεμόνι και το τρίβω να γίνει σαν ψίχουλα.Αρχίζω να προσθέτω σιγά σιγά το νερό και ζυμώνω μέχρι να γίνει ένα εύπλαστο ζυμαράκι. Αφήνω μισή ώρα να ξεκουραστεί.