Αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό !!ΥΛΙΚΑ1 πακέτο (500 γρ.) κριθαράκι χονδρό MISKO1 κιλό μοσχάρι σπάλα σε μερίδες½ φλιτζάνι ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο1 κουτ. σούπας θυμάρι1 κουτ. σούπας βασιλικό2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας½ φλιτζάνι λευκό κρασί500 γρ. ντομάτες κονκασέ1 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρααλάτιπιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΣε μια κατσαρόλα, σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας στο ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε αλατοπίπερο, το θυμάρι, τον βασιλικό, τις ντομάτες, τον πελτέ και ένα φλιτζάνι νερό.