ΓΙΔΑ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...!!!!Γιατί τη γίδα δεν την τρώμε μόνο βραστή...!!!Υλικά1 1/2 κιλό γίδα4 πατάτες κομμένες κυδωνατες1 κιλό κολοκυθάκια μικρά1 φλυτζάνακι του καφέ ελαιόλαδο1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο1 δαφνοφυλλο3 κόκκους μπαχάρι1 φλυτζάνακι του καφέ κρασί1 κ.σ πελτέ1 φλυτζάνι Χυμό ντομάταςΕκτέλεσηΞεπλένω το κρέας μου και το αφήνω να στεγνώσει.Βάζω το λάδι μου να κάψει και σοταρω το κρέας και από τις δύο πλευρές.Προσθέτω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι τα σκόρδα ολόκληρα , το δαφνοφυλλο και τα μπαχαρια και τα γυρίζω να ανταλλάξουν άρωματα.Σβήνω με το κρα