Καλοκαρινό φαγητό στο τσακ μπαμ!!!Υλικά--οι ποσότες είναι ανάλογα με τα άτομα που θα φάνε .Αυγά μανιτάριακρεμμύδιντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτηπιπεριές κέρατοαλάτι-πιπέριΤι κάνουμεΠλένουμε και αδειάζουμε τις πιπεριές από τα σποράκια ανοίγοντας από επάνω στο κοτσάνι.Με ελάχιστο λάδι περασμένες τις ψήνουμε στον αέρα να μαλακώσουν όχι να λιώσουν προσοχή για να μπορούμε να τις γεμίσουμε εύκολα.Βάζουμε στο τηγάνι τις τριμμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε μέχρι να πιούν όλα τα υγρά τουςΡίχνουμε λαδάκι και μαζί το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μαγειρεύουμε για λίγο και μετά