Υλικά500 γραμ γαρίδες8 ντοματίνια2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λωρίδες 1 κούπα τσαγιού σάλτσα ντομάτας ζωμό από τις γαρίδες 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασίλάδιαλάτι -πιπέριλιγκουίνι βρασμέναμαϊντανόΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά βγάζουμε και το αντεράκι με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας 'Βράζουμε το κέλυφος σε 1 ποτήρι νερό και το κρατάμε αφού το σουρώσουμε.Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια τα ντοματίνια τα σκόρδα για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κρασί .Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό