p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; } Υλικά ½ κιλό γαρίδες (μεγάλες) λάδι 150ml 1 λεμόνι φρέσκια ρίγανη (4-5 κλωναράκια) φρέσκο δενδρολίβανο (4-5 κλωναράκια) λίγο αλάτι Οδηγίες προτιμήστε φρέσκιες γαρίδες, τις οποίες να πλύνετε καλά χωρίς να βγάλετε το κέλυφος από το επάνω μέρος . τις αφήνετε για λίγο να στραγγίσουν. τις μαρινάρουμε μέσα στα μυρωδικά που ετοιμάζουμε με το λαδολέμονο το δενδρολίβανο και την ρίγανη .ώσπου να ανάψετε τα κάρβουνα στην ψησταριά να έχει το χρόνο να αρωματισθεί απ’ το δενδρολίβανο και την ρίγανη και τα υπόλοιπα .