Υλικά για ένα ταψάκι 24-26 εκατοστά300 γραμμάρια φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο από τα καταστήματα που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα250 γραμμάρια βούτυρο Γάλακτος το οποίο έχετε βράσει σε Μπεν Μαρί και αφού αφαιρέσετε προσεκτικά τον αφρό το αφήνετε να βράση χωρίς να κοχλάσει και προσεκτικά με μια κουτάλα μαζεύεται το κίτρινο υγρό και πετάτε το λευκό ίζημα στον πάτο της κατσαρόλας.αυτή η μέθοδος λέγεται βούτυρο κλαριφιε.αν δεν θέλετε δεν το κάνετε.απλός το λιώνετε ίσα να λιώσει.ένα κουτί γάλα ζαχαρούχοτρία κουτιά του γάλακτος νερόμια κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ,ότι σιμιγδάλι έχετε2 βανίλι