ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΙ ΑΦΡΑΤΟΑπό τότε που ανακάλυψα το αφυδατωμένο γάλα έχω ξετρελαθεί! Μιας και πεθύμησα γαλακτομπούρεκο σκέφτηκα ότι αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνατότητες αυτού του γάλακτος και να δω πως συμπεριφέρεται στην κρέμα...Η παρασκευή κρέμας στο γαλακτομπούρεκο είναι και το πιο κρίσιμο σημείο, μπορεί να σβολιάσει αν δεν την προσέξεις και σε άλλες περιπτώσεις βγαίνει πολύ σφιχτή με αποτέλεσμα να μην γίνεται σπυρωτή κι αφράτη στο τέλος μέσα στο γλυκό μας!