Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τη σούπα1 κουνουπίδι μέτρια βρασμένο (χαλαρό) και ψιλοκομμένο1 μικρή σελινόριζα αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβους4 φλιτζάνια (1 λίτρο) ζωμό κότας2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους κόλιανδρουΑλατοπίπεροΓια chutney1 φλιτζάνι αποξηραμένα κράνμπερι¼ κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες¼ φλιτζανιού (60 ml) νερού1 κουταλιά της σούπας ξίδι1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι