Το τέλειο βραδινό, και όχι μόνο, σνάκ που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.Τα πιροσκί τρώγονται και κρύα αλλά συνήθως τα βάζω για λίγο στην τοστιέρα και μπούμ….τέλεια.Καλή όρεξη.!Υλικά:Για τη ζύμη* 1 κούπα χλιαρό νερό* 1 κούπα χλιαρό γάλα* 1 φακελάκι ξηρή μαγιά* 1 κουτ. γλ. ζάχαρη* 1 κουτ. γλ. αλάτι* 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο* 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις* 2 1/2 κούπες τυρί φέτα, τριμμένο* 1 1/2 κουτ. γλ. ρίγανη* 1 αυγό* 1/2 κουτ. γλ.