Υλικά-----------½ ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε φέτες2 φλυτζάνια γάλα3 αυγά1 κούπα καλαμποκέλαιο Εκτέλεση------------- Βάζουμε σ’ένα μπωλ το γάλα και σ’ένα άλλο τ’αυγά και τα χτυπάμε ζωηρά με το πιρούνι.Βάζουμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε να ζεσταθεί αρκετά.Βουτάμε τις κομμένες φέτες ψωμιού μια φορά στο γάλα κι από τις δύο πλευρές και μετά στο αυγό κατά τον ίδιο τρόπο. Βάζουμε στο τηγάνι τόσες φέτες όσες χωράει, αφήνοντας μεταξύ τους λίγο διάστημα για να μπορούμε να τις γυρίσουμε εύκολα.