φύλλο κρούστας 1 πακέτογάλα 1 λίτροαβγά 4ζάχαρη 150 γρ.σιμιγδάλι 100 γρξύσμα πορτοκάλιβανίλια 1βούτυρο 1 1/2 κ.σ.βούτυρο λιωμένο 200 γρ.ζάχαρη 500 γρνερό 250 mlλεμόνι χυμό 2 κ.γ.Για την κρέμα βάλτε σε μια κατσαρόλα το γάλα, τα αβγά, την ζάχαρη, 1 1/2 κ.σ. βούτυρο, την βανίλια και το ξύσμα. Βράστε σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας με εναν αβγοδάρτη. Όταν αρχίσει να βράζει το γάλα, βάλτε το σιμιγδάλι και ανακατεύετε συνεχώς.