ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι Αλεύρι 100 γρ βούτυρο 50 γρ Ζάχαρη 600 ΓΡ Νερο 20 γρ αλάτι 30 γρ μαγιά νωπή ΕΚΤΕΛΕΣΗΑραιώνουμε σε λίγο χλιαρό νερό την μαγιά. Στο μιξερ βαζουμε ολα τα υλικα και ζυμωνουμε για 4λ στην αργη και 4λ στην γρηγορη ταχυτητα. Βγαζουμε απο τον καδο και αφηνουμε να γινει για 30λ στην συνεχεια κοβουμε σε κοματια 100γρ και τα πλαθουμε μπαλακια τα αφηνουμε να γινουν για 30λ και τα παταμε με το σφραγιδακι ανεμομυλους και τ αφηνουμε ακομα 30λ. Φουρνιζουμε με ατμο και ψηνουμε στους 200β για 20 λεπτά.ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣΣυνταγή Αρτοποιεία συνταγές