Aυγά ποσε δεν είχαν ξανά κάνει. Τα φοβόμουν. Όλο το ανέβαλλα.Μέχρι που είδα αυτή τη συνταγή στο περιοδικό και άρχισα να το σκέφτομαι πιο σοβαρά. Κι άμα δεν τα πετύχω σιγά τι έγινε? Θα χαλάσω μερικά αυγά. Μικρή απώλεια. Βάζω το νερό να βράσει και το κοίταγα με τρόμο. Να ρίξω το αυγό ή να μην το ρίξω? Και η συνταγή? Ε…σιγά θα τρώγαμε τα μανιτάρια χωρίς ποσέ αυγό. Άντε να έκανα το αυγό τηγανιτό. Παραλλαγή της συνταγής. Τι σόι Food bloggerείμαι χωρίς να βάλω τη δική μου πινελιά?Είμαι πάνω από το κατσαρολάκι και κοιτάω το νερό με δέος.