ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣΣήμερα θα σας παρουσιάσω μία μικρούλα, χρήσιμη συνταγή, από εκείνα τα μικρά κολπάκια - ή tip όπως συνηθίζεται να ονομάζονται τώρα τελευταία - που πολλες φορές μας λύνουν τα χέρια στην κουζίνα.Βέβαια το να βουτυρώσει και να αλευρώσει κανείς μία φόρμα ψησίματος δεν είναι και καμμία επιστήμη, αλλά πρέπει να λιώσεις το βούτυρο, να πασπαλίσεις με αλεύρι, είναι μία διαδικασία.... Τι θα λέγατε αν είχατε ένα μίγμα στο οποίο απλά βουτάς το πινέλο και απλά αλείφεις την φόρμα, χωρίς άλλες διαδικασίες?