Η μαμά Χρύσα προτείνει:Έχω αναρτήσει μια καταπληκτική συνταγή για πρασόπιτα. Σήμερα θα γράψω τη Γιαννιώτικη που γίνεται με τσαλακωτό φύλλο.Τα υλικά μας:500 γρ. πράσα καθαρισμένα και πλυμένα3 κουταλιές λάδι1/2 λίτρο γάλα1 κεσέ γιαούρτι2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα250 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη250 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη3 αυγά κτυπημένα6 φύλλα χωριάτικα έτοιμα1 κούπα λάδι με βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων2 κουταλιές σουσάμιΠως φτιάχνουμε την πρασόπιτα: Κόβουμε σε λεπτές στρογγυλές φέτες τα πράσα.