Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια το αγριογούρουνο2 κιλά αγριογούρονο κομμένο σε μερίδες15 κόκκοι μαύρο πιπέρι1 καρότο κομμένο σε κύβους1 πράσο ψιλοκομμένο1 λίτρο ξηρό κόκκινο κρασί2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες2 κλωνάρια φρέσκου θυμαριού1 ξύλο κανέλας1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 λίτρα νερό ή ζωμός κότας1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα και ψιλοκομμένα1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμμένο2 κλωνάρια φρέσκου δενδρολίβανου½ φλιτζάνι ελαιόλαδοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι