Με φρέσκες είναι σαφώς πιο ωραίο το φαγητό μας αλλά είναι ωραίο και πάλι με κατεψυγμένες αν δεν είναι η εποχή τους !!Υλικά12 με 18 αγκινάρες αν είναι φρέσκες ή μία συσκευασία κατεψυγμένεςχυμό 3 λεμονιών4 καρότα σε ροδέλες8 με 12 πατατούλες μικρές5 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1/2 κούπα τσαγιού ελαιόλαδοαλάτι-πιπέριΤι κάνουμεΑν είναι φρέσκες οι αγκινάρες τις καθαρίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τα εξωτερικά φύλλα.Αφαιρούμε και το χνούδι με μαχαίρι μυτερό τις περιχύνουμε με το χυμό 2 λεμονιών και τέλος τις βάζουμε μέσα σε νερό με το χυμό λεμονιού να μην μαυρίσ