Καλή σας μέρα!!! Ένα κέικ, όχι απλά αφράτο αλλά πολύ αφράτο και ελαφρώς ...νοτισμένο.
Ένα κέικ που όπως και να το φάμε θα μας δώσει τη μέγιστη απόλαυση!
Ένα κέικ που το έχω, ήδη, χρησιμοποιήσει αντί για παντεσπάνι σε τούρτες και είναι πράγματι ...υπέροχο!!!
Γεύση μεστή, αφρατάδα, άρωμα αλλά και ευκολία παρασκευής!!!!!!
Η
συγκεκριμένη συνταγή έλεγε να μπουν όλα τα υλικά μαζί στο μπολ του
μίξερ και να τα χτυπήσουμε μέχρι να αφρατέψουν. Παρ΄όλα αυτά εγώ
ακολούθησα τη γνωστή τακτική και χτύπησα σιγά σιγά τα υλικά. Εσείς, αν
θέλετε, μπορείτε να δοκιμάσετε και τις δύο τακτικές.