κοτόπουλο 1 σε μερίδεςγλιστρίδα 2 ματσάκιακρεμμύδι 1σκόρδο 1 σκ.ντομάτες τριμμένες 2λευκό κρασί 1 ποτήριελαιόλαδοαλάτι, πιπέριΠλύντε καλά το κοτόπουλο. Πλύντε και καθαρίστε την γλιστρίδα, βγάλτε τα ξερά φύλλα και τα χοντρά κοτσάνια.Σοτάρετε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Βάλτε αλάτι και πιπέρι και ρίξτε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα, και όταν πάρουν χρώμα, σβήστε με το κρασί. Όταν το κρασί εξατμιστεί, βάλτε τις ντομάτες και λίγο νερό (2 φλ.