Jump to Navigation

Δίχρωμο γλυκό ψυγείου δροσερό με πραλίνα !!!

up
357 users have voted.
 Σημερινό γλυκό ...
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Εκπληκτικό, πεντανόστιμο και πολύ γρήγορο Προφιτερόλ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
9 users have voted.
 Θέλετε το πιο εύκολο και διαφορετικό Προφιτερόλ χωρίς Αυγά; Ορίστε Λοιπόν!!Ενα εκπληκτικό, πεντανόστιμο και πολύ γρήγορο Προφιτερόλ με απίστευτο τρόπο να το φτιάξετε. Τόσο Σοκολατένιο, τόσο φρέσκο και χωρίς Αυγά στις κρέμες, είμαι σίγουρος οτι θα κάνει Θραύση!!Σουυυυυυπερ εκπληκτική πεντανόστιμη και σοκολατένια συνταγή!

Εύκολος Κορμός με Φιστίκι Αιγίνης !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
21 users have voted.
Συνταγή για τον Viral ΚΟΡΜΟ με ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ (Γλυκό στο Πι και Φι)!!! Εύκολος Κορμός με Φιστίκι Αιγίνης και ζαχαρούχο γάλα. Ένα κλασικό επιδόρπιο με μια νότα Φιστικιού !!!Υλικά:200 γρ. λευκή σοκολάτα100 γρ. βούτυρο180 γρ. ζαχαρούχο γάλα100 γρ. Πραλίνα Φιστίκι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ50 γρ. χοντροσπασμένα φιστίκια Αιγίνης225 γρ. πτι-μπερ30 γρ.

Πανεύκολη ΠΑΣΤΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ σε 5 μόλις λεπτά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
 Συνταγή για Πανεύκολη ΠΑΣΤΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ σε 5 μόλις λεπτά (Γλυκό με ινδοκάρυδο) !!!Συνταγή για πανεύκολο γλυκό με ινδοκάρυδο που θα σας τρελάνει! Κάτι σαν πάστα ή γλυκό ψυγείου που γίνεται με λίγα υλικά μέσα σε 5 λεπτά.Υλικά:200 γρ. σαβαγιάρ300 ml κρέμα γάλακτος κρύα, 35%40 γρ. άχνη150 γρ.

Παγωμένο μωσαϊκό με πραλίνα φιστικιού, χωρίς ζάχαρη

(tantekiki.blogspot.gr)
up
72 users have voted.
Το μωσαϊκό ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά. Η θεία μου, το έλεγε πάντα σαλάμι ενώ η μαμά μου το έλεγε κορμό. Όποια ονομασία όμως κι αν χρησιμοποιήσει κανείς, είναι ένα από τα μαμαδίστικα γλυκά που μένει επίκαιρο πάντα στην αγάπη μικρών και μεγάλων.

Γλυκό με μπισκότα Oreo με 3 ΜΟΝΟ Υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
85 users have voted.
 Το απλό ΜΥΣΤΙΚΟ για ΣΥΝΤΑΓΗ για Γλυκό με 3 ΜΟΝΟ Υλικά Χωρίς Ηλεκτρική Κουζίνα !!!Αυτή η συνταγή για πανεύκολο Γλυκό με μπισκότα Oreo, ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα θα γίνει η αγαπημένη σας.Υλικά:-14 μπισκότα τύπου Oreo-1 ζαχαρούχο γάλα-500 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut