ΡΙΓΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΟι ριγανοκεφτέδες δεν είναι τίποτε άλλο απο πατατοκεφτέδες αρωματισμένοι με μπόλικη ρίγανη. Φημισμένο μεζεδάκι του όμορφου Πηλίου, φτιάχνονται με φρέσκια μυρωδάτη ρίγανη, που φυσικά αφθονεί στο βουνό.Η συνταγή σε δικιά μου παραλλαγή, με φρέσκια ρίγανη (έχω ακόμη στην γλάστρα μου!) και τυράκι μοτσαρέλα, για να μπορέσουν να τους απολαύσουν όλοι στην οικογένεια μας, ακόμη και αυτοί που δεν είναι φαν των πιό πικάντικων τυριών! Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολο Υλικά : 3 μέτριες πατάτες (500 gr πουρές), 1 αυγό, 2 κ.σ.