Κωστής και ΤζένηΑνάβουμε τη φωτιά , τη συγκεντρώνουμε στο κέντρο και μόλις πυρώσει την απλώνουμε για να καλύπτει την επιφάνεια της σχάρας.Λαδώνουμε ελαφρά τη σχάρα και αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια. Το αλάτι μπαίνει μόνο πριν το ψήσιμο .Για να μη κολλήσουν τα ψάρια στη σχάρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.Λαδώνουμε τα ψάρια και τα τοποθετούμε στη σχάρα αφού προηγουμένως την κάψουμε πάνω στη φωτιά. Η φωτιά πρέπει να είναι μέτρια .