Υλικά:
Για 2-4 άτομα2 ολόκληρα λαβράκια καθαρισμένα1 λεμόνι κομμένο σε φέτες1 βολβό μάραθου κομμένο σε φέτες1 ντομάτα ψιλοκομμένη15 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι2 κουταλιές της σούπας κάππαρη2 σκελίδες σκόρδο150ml λευκό κρασί1/2 ένα ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδοαλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέριξύσμα λεμονιού για το γαρνίρισμα
Μεσογειακή συνταγή για γεμιστό ψάρι στο φούρνο με λαχανικά!
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά