Jump to Navigation

Αχιβάδες

up
14 users have voted.
Ένα υπέροχο νηστήσιμο γλύκισμα !! Υλικά 40-50 κομμάτια 1 νεροπότηρο μπύρα 2 νεροπότηρα σπορέλαιο 1 κ. Σούπας ζάχαρή 2 βανίλιες 2 μπέικιν 1 κιλό αλεύρι γοχ Μαρμελάδα της αρεσκείας σας Σιρόπι 2 ½ ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό   Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς αέρα. Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της Μαρμελάδας. Κάνουμε μπαλάκια σε μέγεθος της
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ ΣΑΝ ΡΑΒΑΝΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
10 users have voted.
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ ΣΑΝ ΡΑΒΑΝΙΗ μηλόπιτα στην απόλυτη μορφή της!Υλικά: Για τα μήλα 2 μεγάλα μήλα Τζόνα Γκολντ (κιτρινοκόκκινα)1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική 1/2 φλιτζανιού του τσαγιού ηλιέλαιο 50γρ.

ΡΑΒΑΝΙ ΚΛΑΣΙΚΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
39 users have voted.
ΡΑΒΑΝΙ ΚΛΑΣΙΚΟΤο απόλυτο "κεραστικό" για όλες τις περιστάσεις!!!!Υλικά: Για τη ζύμη5 αυγά μεσαία 280γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 τσιμπιά αλάτι3 καψουλάκια βανίλια 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό στραγγιστό 5% 1 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) ηλιέλαιο 200γρ. σιμιγδάλι χονδρό 220γρ.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
214 users have voted.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΌταν το γιαούρτι συνυπάρχει με το πορτοκάλι και τη σοκολάτα, ο συνδυασμός που προκύπτει είναι αναπάντεχα πετυχημένος! Γιαουρτόπιτα με γεύση πορτοκαλιού και επικάλυψη σοκολάτας για κάθε σας κέρασμα!!!Υλικά (για ένα μεσαίο πυρέξ):3 μεσαία αυγά100γρ. μαργαρίνη λιωμένη και χλιαρή50ml ηλιέλαιο150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική350γρ.

ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
255 users have voted.
ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΥπέροχο και παραδοσιακό γλυκό γεμάτο αρώματα και γεύση! Υλικά:1 πακέτο φύλλο για κανταΐφι250 γρ.

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ // YALANZI EKMEK KADAIF

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1899 users have voted.
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΕκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα.Στην Τουρκία, το εκμέκ το φτιάχνουν συνήθως με μία έτοιμη βάση ζύμης με μαγιά, την οποία μουλιάζουν καλά μέσα σε σιρόπι καραμέλας και μετα την γαρνίρουν με καϊμάκι και ίσως λίγη σαντιγί ή παγωτό.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut