Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 κιλό κρέας μοσχάρι (ποντίκι) κομμένο σε μπουκίτσες1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 ποτηράκι λευκό κρασί3 σκελίδες σκόρδο φρέσκο4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κιλό σπανάκι6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμέναΧυμό από 2 λεμόνιααλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Λαχταριστή και ξεχωριστή μαγειρίτσα με μοσχαράκι για το βράδυ της Ανάστασης
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: