Τι θα χρειαστούμε: 1 παντεσπάνι κακάο 2 μικρά κουτιά πουράκια σοκολάτας κομμένα στη μέση500γρ σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη300γρ γάλα500γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή2 κ.σ. κονιάκ ΄κουαντρόΓια το σιρόπι50γρ ζάχαρη50γρ νερό50 γρ ρούμι Πως το κάνουμε: Τοποθετούμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε το γάλα σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση (αρχίζει να φουσκώνει) αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε τη σοκολάτα. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό. Ανακατεύουμε μέχρι η σοκολάτα να λιώσει τελείως και να γυαλίσει το μίγμα.