Μοσχαράκι γιουβέτσι με κοφτό μακαρονάκι . Με τριμμένο ρεγκάτο για έξτρα γεύση !!!Από το προηγούμενο βράδυ βάζω πάντα το κρέας με σόδα αναψυκτικό σε ένα μπολ κ στο ψυγείο. Η σόδα το βοηθάει να μαλακώσει κ έτσι μαγειρεύεται σε λιγότερο χρόνο κ γίνεται λουκουμάκι. Πάντα το κρέας πριν μαγειρευτεί πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου κ όχι κρύο, αλλιώς γίνεται σκληρό.Βάζω στην κατσαρόλα κρεμμύδι χοντροκομμένο, 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες κ επάνω το κρέας κ το καπαμίζω, όπως έλεγαν οι μανάδες μας. Όταν αρχίζει κ παίρνει λίγο χρώμα ρίχνω μια κουταλιά πελτέ ντομάτας κ τη σοτάρω για λίγο.